Roxanne

Roxanne

Showtime programma

Meerdere malen ben ik begonnen met trainen in de sportschool. Door gebrek aan kennis en discipline, bleef resultaat uit. Toen waren daar ‘The Trainers’ met het Showtime Programma van zes weken. Je gaat van start met een seminar, alle ins en out over fit worden komen hier aan bod. Samen met een fittest, gave sweater,…

Meerdere malen ben ik begonnen met trainen in de sportschool. Door gebrek aan kennis en discipline, bleef resultaat uit.

Toen waren daar ‘The Trainers’ met het Showtime Programma van zes weken. Je gaat van start met een seminar, alle ins en out over fit worden komen hier aan bod. Samen met een fittest, gave sweater, voorraad Ekopura en voedingsadvies van de diëtiste ben je klaar om van start te gaan!

Elke training is afwisselend en uitdagend. Je gaat over je grenzen heen! De trainers hebben mij gemotiveerd en gezorgd voor veel plezier in het sporten. Daarnaast heb ik geleerd over hoe belangrijk voeding is om fit te worden.

Naast dat ik erg tevreden ben over het zichtbare resultaat, voel ik mij heel energiek. En heb besloten om de uitdaging nog eens aan te gaan. Zes weken lang, SHOWTIME!