Pascal

Pascal

Trainer

Het is mooi om mijn kennis en ervaring nu in de praktijk te kunnen brengen bij The Trainers. Ik sta volledig achter de uitgangspunten van deze ambitieuze community: klanten op een positieve manier trainen, coachen, aanmoedigen en zorgen dat ze hun grenzen kunnen verleggen. Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen mentaal en fysiek sterker te…

Het is mooi om mijn kennis en ervaring nu in de praktijk te kunnen brengen bij The Trainers. Ik sta volledig achter de uitgangspunten van deze ambitieuze community: klanten op een positieve manier trainen, coachen, aanmoedigen en zorgen dat ze hun grenzen kunnen verleggen. Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen mentaal en fysiek sterker te laten worden en hen helpen invulling te geven aan hun actieve en gezonde levensstijl waarbij voeding ook zeker aandacht krijgt.

Tijdens en na mijn studie aan de ROC TOP Sportacademie Amsterdam (CIOS-opleiding) waar ik ondermeer de specialisatie Fitness voor het Fit!vak-diploma heb gedaan, heb ik bij verschillende gerenommeerde sport- en fitnessbedrijven in Amsterdam gewerkt. Daar heb ik de nodige ervaring op het gebied van bedrijfstrainingen en Personal Training opgedaan. Op dit moment studeer ik af aan de ALO, Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam.

Veel plezier dus bij The Trainers!