Lisette

Lisette

Trainer

Its always showtime! No matter what the weather. Letterlijk en figuurlijk. Om dit kracht bij te zetten sta ik het hele jaar door in regen, wind en zonneschijn in het Vondelpark en in onze gym training te geven. Mijn naam is Lisette en ik geef nu al een tijd lang training bij The Trainers, waar…

Its always showtime! No matter what the weather. Letterlijk en figuurlijk. Om dit kracht bij te zetten sta ik het hele jaar door in regen, wind en zonneschijn in het Vondelpark en in onze gym training te geven.

Mijn naam is Lisette en ik geef nu al een tijd lang training bij The Trainers, waar ik terecht ben gekomen doordat ik zelf een Showtime Programma heb gevolgd. Ik was zo enthousiast over het programma en had zo’n goede klik met het bedrijf dat ik met hulp van The Trainers mijn Personal Trainer opleiding heb gedaan. In het dagelijks leven ben ik sales manager voor een boutique hotel in amsterdam en nu geef ik dus in mijn vrije uren Showtime Groepstrainingen op onze buiten en binnenlocaties.

Een echte showtimer pakt iedere sportieve challenge aan, is niet bang om nieuwe dingen te leren en gaat er iedere training 100% voor!!