Hilmar

Hilmar

Showtime programma

Ik moest even wennen aan de vroege ochtendtrainingen maar na de 2e week was het eigenlijk niet meer anders voor te stellen en als je dan ook nog altijd die vrolijke gezichten van Rogier & Mink ziet is er maar 1 ding mogelijk: Showtime! Wat ik prettig vond is dat ik nog wel 1x per…

Ik moest even wennen aan de vroege ochtendtrainingen maar na de 2e week was het eigenlijk niet meer anders voor te stellen en als je dan ook nog altijd die vrolijke gezichten van Rogier & Mink ziet is er maar 1 ding mogelijk: Showtime!

Wat ik prettig vond is dat ik nog wel 1x per week uit kon gaan met vrienden. Ik studeer nog en zoals de meeste studenten houd ook ik van een feestje. The Trainers begrijpen dit en leggen dat ook duidelijk uit tijdens het seminar dat het leven meer is dan alleen maar trainen en dat het om de juiste balans gaat tussen inspanning en ontspanning.

Ik ben dan ook zeer blij met mijn resultaat en ga dit mede door de goede educatie en uitleg over voeding/training en rust doorzetten om een blijvend resultaat te waarborgen. Ik ben zeer benieuwd naar week 12 want we gaan met de hele groep door’.

It’s always showtime.