TESTIMONIALS THE TRAINERS – The Trainers Amsterdam

SHOWTIME TALK

We laten onze community het woord doen..

TALKS
  • Doelstelling: Mooi Afvallen Resultaten: Middel omtrek: van 84cm naar 77cm = -7 cm Gewicht: van 58,9kg naar 54,6kg = -4,3KG Vet %: van 29,8 naar 25,6 = -4,2 % Toename plezier hervinden in het sporten: + 200% Na meerdere keren zwoegen in de sportschool zonder resultaat

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Middel omtrek: van 88cm naar 84cm = -4 cm Gewicht: van 76kg naar 72,3kg = -3,7KG Vet %: van 25,1 naar 21,7 = -3,4 % Sporten heeft nu vaste plek in mijn week gekregen! Het showtime programma heeft mij meerdere dingen gebracht.

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -3,9 KG Middelomtrek: - 2 cm Heupomtrek: -5 cm Vet %: - 4,5% Sporten heeft nu vaste plek in mijn week gekregen! Veel mensen starten in januari met goede voornemens. Maar toen The Trainers in september een gym bij mij in de

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -4,4 KG Middelomtrek: - 3 cm Heupomtrek: -1 cm Vet %: - 3,8% Dankzij het Showtime programma ben ik fitter! Ik sportte eigenlijk altijd al, maar bereikte nooit echt het gewenste resultaat. Daarom besloot ik na een hectische zomer, in september te

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -3 KG Middelomtrek: - 4 cm Heupomtrek: - 3 cm Vet %: - 4 % Zonder nadenken de McDonald’s in stappen. Al jaren wordt er tegen mij gezegd dat ik mijn levensstijl moet aanpassen om zo beter in mijn vel te kunnen

  • Doelstelling: Op gewicht komen Resultaten: Gewicht - 4,9 kilo Middelomtrek - 3 cm Borstomtrek +3cm Vet % - 4% Het showtime programma is een super motiverend programma. Na een stressvolle periode en een daaropvolgende maand wijn drinken in Kaapstad werd het tijd om het sporten weer

  • Nu denk ik ‘wanneer mag ik weer’ i.p.v ‘shit ik moet nog’ Resultaten: Gewicht: 3,3 kg afgevallen (60,8 kg naar 57,6 kg) Vetpercentage: 2,5% Taille-omtrek: - 2cm Heupomtrek: - 3cm Start programma: Maart 2019 De trainers leren je kennen en voelen aan wat jij nodig

  • Doel: Afvallen en lichaam tonen Resultaten: Gewicht: -3,2 kg Vetpercentage: -3,1% Taille-omtrek: - 2cm Heupomtrek: - 2cm “Voor Showtime sportte ik 0x per week, nu kan ik 37 push-ups” Voor Showtime sportte ik 0x per week en sleepte mezelf niet eens meer naar de sportschool.

Close