TESTIMONIALS THE TRAINERS – The Trainers Amsterdam

SHOWTIME TALK

We thought we might as well let our community do the talking..

TALKS
  • Doelstelling: Mooi Afvallen Resultaten: Middel omtrek: van 84cm naar 77cm = -7 cm Gewicht: van 58,9kg naar 54,6kg = -4,3KG Vet %: van 29,8 naar 25,6 = -4,2 % Toename plezier hervinden in het sporten: + 200% Na meerdere keren zwoegen in de sportschool zonder resultaat

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Middel omtrek: van 88cm naar 84cm = -4 cm Gewicht: van 76kg naar 72,3kg = -3,7KG Vet %: van 25,1 naar 21,7 = -3,4 % Sporten heeft nu vaste plek in mijn week gekregen! Het showtime programma heeft mij meerdere dingen gebracht.

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -3,9 KG Middelomtrek: - 2 cm Heupomtrek: -5 cm Vet %: - 4,5% Sporten heeft nu vaste plek in mijn week gekregen! Veel mensen starten in januari met goede voornemens. Maar toen The Trainers in september een gym bij mij in de

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -4,4 KG Middelomtrek: - 3 cm Heupomtrek: -1 cm Vet %: - 3,8% Dankzij het Showtime programma ben ik fitter! Ik sportte eigenlijk altijd al, maar bereikte nooit echt het gewenste resultaat. Daarom besloot ik na een hectische zomer, in september te

  • Doelstelling: Fit worden Resultaten: Gewicht: -3 KG Middelomtrek: - 4 cm Heupomtrek: - 3 cm Vet %: - 4 % Zonder nadenken de McDonald’s in stappen. Al jaren wordt er tegen mij gezegd dat ik mijn levensstijl moet aanpassen om zo beter in mijn vel te kunnen

  • Doelstelling: Op gewicht komen Resultaten: Gewicht - 4,9 kilo Middelomtrek - 3 cm Borstomtrek +3cm Vet % - 4% Het showtime programma is een super motiverend programma. Na een stressvolle periode en een daaropvolgende maand wijn drinken in Kaapstad werd het tijd om het sporten weer

  • Nu denk ik ‘wanneer mag ik weer’ i.p.v ‘shit ik moet nog’ Resultaten: Gewicht: 3,3 kg afgevallen (60,8 kg naar 57,6 kg) Vetpercentage: 2,5% Taille-omtrek: - 2cm Heupomtrek: - 3cm Start programma: Maart 2019 De trainers leren je kennen en voelen aan wat jij nodig

  • Doel: Afvallen en lichaam tonen Resultaten: Gewicht: -3,2 kg Vetpercentage: -3,1% Taille-omtrek: - 2cm Heupomtrek: - 2cm “Voor Showtime sportte ik 0x per week, nu kan ik 37 push-ups” Voor Showtime sportte ik 0x per week en sleepte mezelf niet eens meer naar de sportschool.

  • De eerste keer dat ik Showtime volgde wilde ik meer conditie opbouwen. Ik sportte wat in de sportschool op werk maar vond het lastig mezelf uit te dagen en plezier haalde ik er ook niet veel uit. Ik wilde weer

Close