Showtime groep: Charlie 2018

Deze club blije mensen heeft er net een Showtime Programma opzitten op het moment dat deze foto werd genomen. De metingen zijn hier net achter de rug, vandaar die blije koppies. Er zijn wat kilo’s verloren, r is veel vet verdwenen en er zijn spieren verschenen en we weten inmiddels ook wat ons lichaam nodig heeft aan voedingsstoffen om dat te bereiken.

En natuurlijk, meten = weten. Maar ook zweten. En dat je dat met z’n allen doet, maakt het toch best bijzonder. Een aantal van ons kenden elkaar al, maar het samen strijden, rennen, vliegen vallen en weer doorgaan, schept toch een band. Tel daarbij op dat je elkaar niet altijd op z’n mooist ziet en er (voor de goede luisteraar) wel eens een geluidje kan ontsnappen als je al je spieren aanspant voor een laatste krachtinspanning en je hebt het ultieme groepsgevoel te pakken. Want daar, in dat samenwerken, zit wat ons betreft een verborgen kracht in het Showtime programma en bij The Trainers.

Die fijne vent helemaal links op de foto, dat is onze trainer, Pascal, die zijn kunde en kennis op een energieke manier overbrengt met genoeg aandacht voor het individu. Maar we leerden tijdens zijn vakantie, en later in de Open Gym, dat dit bij alle Trainers in het bloed zit. Sowieso is de sfeer en de persoonlijke benadering iets dat er bij ons allemaal al snel voor zorgde dat we de intentie uitspraken hier te blijven trainen. Leden en trainers bij The Trainers zijn liefhebbers met dezelfde mindset, zijn vriendelijk, enthousiast en staan open voor suggesties wat het groepsgevoel vergroot.

Tijdens het seminar aan het begin van het programma spraken The Trainers de wens uit dat ze ons konden overtuigen van de Showtime lifestyle. Dat het plezier in sporten voorop staat, en dat het maximale eruit halen bijdraagt aan dat plezier. Dat is gelukt.

En natuurlijk zijn wij een goede groep, dat zie je zo 😉 Maar ook de groep die het late programma deed zijn allemaal doorgegaan naar de Open Gym en zijn inmiddels bekende gezichten.

#itsalwaysshowtime