Showtime buddy workout

Om de maand organiseren we een Buddy Workout bij The Trainers. Het idee is simpel, jij brengt een buddy mee en samen ga je aan de slag, The Trainers Style. Als team knallen op verschillende circuits en een stevige challenge om samen de training af te sluiten.

Ook tijdens de Oktober editie was het weer volle bak, 10 teams, heel veel Showtime. Zie bijgaand de foto’s! We daagden onze leden uit samen te komen met hun sportmaatje of een buddy van buiten onze club, zodat ze konden zien waar hun vrienden toch al die tijd doorbrengen. In de basis al reden genoeg om te komen, daarnaast ook een manier om het beste uit jezelf te halen, op meer manieren dan je denkt!

Meer plezier in je workout.

Stating the obvious zou je zeggen, natúúrlijk is het samen leuker dan alleen. Dat zeiden namelijk ook de deelnemers aan een Amerikaans onderzoek van de University of South California. Deelnemers kregen dagelijks op willekeurige momenten een sms bericht met de vraag wat ze deden, met wie ze waren en hoe gelukkig zij zich voelden. Deelnemers die niet alleen aan het sporten waren, maar dit ook nog samen deden, schaalden zichzelf het gelukkigst in!

Spiegel

Je workout buddy is ook daar om je een spiegel voor te houden. Natuurlijk houdt de trainer iedereen nauwlettend in de gaten, maar een extra check één op één is een vangnet tegen blessures bij elke training. Tijdens de les zelfstandig aan het deadliften? Dit doe je niet voor niets in teams, je buddy kijkt met je mee en kan je er bijvoorbeeld op wijzen dat je rug netjes recht moet blijven.

Betere prestaties

Bang dat je buddy beter is dan jij? Mooi zo! Schroom niet om een buddy mee te slepen waarvan je het vermoeden hebt dat hij óf zij het beter zal doen dan jij. Volgens onderzoek van de Kansas State University presteerden mensen met een workout buddy die zij hoger inschatten dan zichzelf tot wel 200 (!) procent beter.

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een proefles bij The Trainers, al kom je alleen, een buddy is zo gevonden tijdens een van de trainingen! Houdt onze community en/of rooster goed in de gaten voor de volgende editie van de buddy workout! Deze zal plaatsvinden in januari. Vragen of aanmelden?

Mail naar info@the-trainers.nl

#itsalwaysshowtimeGeef een reactie