Showtime bedrijfstraining Cmotions !!

Sinds afgelopen zomer ‘bezetten’ wij een oude loods in de Schinkelbuurt in Amsterdam. Een grote industriële ruimte, met veel licht en een plek die wij graag thuis noemen, of headquarters, so you wish. Om deze reden wist Merel de Koning – ‘Merel de Koning, Evenement organisatie’ – ons te vinden om het 15 jarig bestaan van CMotions bij The Trainers aan de Schinkel te vieren.

Men kreeg een hele stevige workout voorgeschoteld! We deelden de groep in vieren om onder begeleiding van onze trainers, 4 workshops te volgen: Boxen, Circuit Training, Mobiliteit en Kettlebell training. Zodoende kon men van elk onderdeel de ‘basics’ ervaren wat leidde tot veel positieve reacties.
Uitgeput, trots en vooral voldaan kon het team van Cmotions gezamenlijk weer verder voor het vervolg van het programma, uitgezwaaid door een viertal zeer tevreden trainers!

Foto’s gemaakt door: MyMollseye. Wil je meer weten over mogelijkheden op onze locatie? Of een workout laten verzorgen op een andere locatie? You name it, we do The Workout! Mail naar Info@the-trainers.nl voor meer informatie.Geef een reactie