GROEPSLESSEN THE TRAINERS – The Trainers Amsterdam

SHOWTIME GROEPSLESSEN

Zoek jij motivatie, flexibiliteit én het idee dat je als team traint? Dan zijn de open groepslessen perfect voor jou. The Trainers vormen een community waar mensen zichzelf kunnen zijn, zich gewaardeerd voelen en altijd 100 % – of meer – geven tijdens een training.

CLASSES

ROOSTER THE TRAINERS

Boek nu een gratis proefles en zie wat Showtime voor jou kan betekenen.

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
07:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:00 - 07:45
Solly
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:00 - 07:45
Laura
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:00 - 07:45
Solly
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:00 - 07:45
Laura
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
07:00 - 08:00
Mattia
07:15
07:30
07:45
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:45 - 08:30
Solly
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:45 - 08:30
Laura
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:45 - 08:30
Solly
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
07:45 - 08:30
Laura
08:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
08:00 - 08:45
Mattia
08:15
08:30
10:00
CIRCUIT TRAINING
60 min Workout
10:00 - 11:00
Marijn
10:15
10:30
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
10:30 - 11:30
Solly
10:45
11:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
11:00 - 11:45
Mattia
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
11:00 - 11:45
Marijn
11:15
11:30
17:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
17:00 - 17:45
Adam

CIRCUIT TRAINING
45min Intense
17:30 - 18:15
Mattia
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
17:00 - 17:45
Rogier
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
17:00 - 17:45
Rogier
17:15
17:30
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
17:30 - 18:15
Laura
17:45
18:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
18:00 - 19:00
Rogier
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
18:00 - 19:00
Marcel
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
18:00 - 19:00
Pascal
18:15
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
18:15 - 19:00
Mattia
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
18:15 - 19:15
Laura
18:30
18:45
19:00
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
19:00 - 19:45
Rens
CIRCUIT TRAINING
60min workout
19:00 - 20:00
Pascal
19:15
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
19:15 - 20:00
Mattia
19:30
19:45
20:00
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
20:00 - 20:45
Mattia
CIRCUIT TRAINING
60min Workout
20:00 - 21:00
Marcel
CIRCUIT TRAINING
45min Intense
20:00 - 20:45
Pascal
20:15
20:30
20:45

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

No events available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
07:00 - 07:15
BAG TRAINING
45min Intense
07:00 - 07:45
Melanie
07:15 - 07:30
07:30 - 07:45
07:45 - 08:00
BAG TRAINING
45min Intense
07:45 - 08:30
Melanie
08:00 - 08:15
08:15 - 08:30
09:15 - 09:30
BAG TRAINING
45min Intense
09:15 - 10:00
Richard
09:30 - 09:45
BAG TRAINING
60min Workout
09:30 - 10:30
Steven
09:45 - 10:00
10:00 - 10:15
BAG TRAINING
45min Intense
10:00 - 10:45
Richard
10:15 - 10:30
10:30 - 10:45
BAG TRAINING
45min Intense
10:30 - 11:15
Steven
10:45 - 11:00
BAG TRAINING
45min Intense
10:45 - 11:30
Richard
11:00 - 11:15
BAG TRAINING
45min Intense
11:00 - 11:45
Rens
BAG TRAINING
45min Intense
11:00 - 11:45
Mink
11:15 - 11:30
11:30 - 11:45
17:30 - 17:45
BAG TRAINING
60min Workout
17:30 - 18:30
Melanie
17:45 - 18:00
18:00 - 18:15
18:15 - 18:30
18:30 - 18:45
BAG TRAINING
45min Intense
18:30 - 19:15
Richard
18:45 - 19:00
19:00 - 19:15
19:15 - 19:30
BAG TRAINING
45min Workout
19:15 - 20:00
Richard
19:30 - 19:45
19:45 - 20:00
20:00 - 20:15
BAG TRAINING
Technique Training
20:00 - 21:00
Melanie
20:15 - 20:30
20:30 - 20:45
20:45 - 21:00

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

No events available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:30
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
11:30 - 12:30
Solly
11:45
12:00
12:15
18:00
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
18:00 - 19:00
Adam
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
18:00 - 19:00
Rens
18:15
18:30
18:45
19:00
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
19:00 - 20:00
Adam
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
19:00 - 20:00
Marcel
19:15
19:30
19:45
20:00
STRENGTH & INTERVAL
60min Workout
20:00 - 21:00
Adam
20:15
20:30
20:45

Monday

Tuesday

Wednesday

Saturday

No events available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:00
WOD
45min Intense
11:00 - 11:45
Rens
WOD
45min Intense
11:00 - 11:45
Rogier
11:15
11:30

Tuesday

Thursday

No events available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:00
WOD
45min Intense
11:00 - 11:45
Rens
WOD
45min Intense
11:00 - 11:45
Rogier
11:15
11:30

Tuesday

Thursday

No events available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
07:00
BURN & BASE
60min Yoga & Circuit
07:00 - 08:00
Melissa
07:15
07:30
07:45
09:30
YIN YOGA
60min Yin Yoga
09:30 - 10:30
Romy
09:45
10:00
10:15
10:30
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
10:30 - 11:30
Romy
10:45
11:00
11:15
19:00
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
19:00 - 20:00
Henry
YIN YOGA
60min Yin Yoga
19:00 - 20:00
Melissa
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
19:00 - 20:00
Jonathan
19:15
19:30
19:45
20:00
BURN & BASE
60min Yoga & Circuit
20:00 - 21:00
Melissa
20:15
20:30
20:45

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Sunday

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
07:00
BURN & BASE
60min Yoga & Circuit
07:00 - 08:00
Melissa
07:15
07:30
07:45
20:00
BURN & BASE
60min Yoga & Circuit
20:00 - 21:00
Melissa
20:15
20:30
20:45

Wednesday

Friday

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
10:30
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
10:30 - 11:30
Romy
10:45
11:00
11:15
19:00
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
19:00 - 20:00
Henry
CORE & FLOW
60min Core & Yoga flows
19:00 - 20:00
Jonathan
19:15
19:30
19:45

Tuesday

Thursday

Sunday

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:30
YIN YOGA
60min Yin Yoga
09:30 - 10:30
Romy
09:45
10:00
10:15
19:00
YIN YOGA
60min Yin Yoga
19:00 - 20:00
Melissa
19:15
19:30
19:45

Wednesday

Sunday

No events available!
TIMETABLE

PRIJZEN

Kies jouw favoriete optie

SHOWTIME GROEPSLESSEN
  • MAANDELIJKS ABONNEMENT

    SHOWTIME GROEPSLESSEN

  • 69,95
    • Onbeperkt abonnement
    • Dagelijks lesaanbod
    • Circuit. Strength, Zaktraining, HIIT, Yoga
    • Trainen op hoog niveau
SHOWTIME PROGRAMMA
  • 6 weken Showtime

    SHOWTIME PROGRAMMA

  • 325,-
    • Een volledig nieuwe lifestyle
    • 75 min, 3 x per week, 6 weken lang
    • Intake met voedingsdeskundige
    • Kleine groepen
    • Intake met diëtist en trainer
PERSONAL TRAINING
  • AANSCHAF 10 RITTENKAART €595,-

    PERSONAL TRAINING

  • 65,-
    • Persoonlijke doelstellingen bepalen
    • Testen & Meten persoonlijk
    • Intake met voedingsdeskundige
    • Verschillende soorten trainingen
    • Persoonlijke aandacht
PRICING
Close