Deze is voor alle Freelancers! Showtime ZZP programma

Deze is voor alle Freelancers, eigen bazen en mensen die hun eigen tijd kunnen en mogen indelen! Hier bij The Trainers starten we na de zomer een ZZP Showtime Programma. 3 keer in de week, 6 weken lang sporten met andere freelancers. Trainen, een beetje netwerken en vol energie weer verder met de dag. Heb jij een flexibele agenda en kun je midden op de dag een goede break gebruiken mét de welbekende stok achter de deur en de professionele begeleiding van een Showtime programma? Dan is dit zeker wat voor jou!

 

Start programma:

Tijden: Di & Do 11:00 – 12:15 + elke week 1 les naar keuze uit ons Open Gym aanbod

Inclusief: voedingscoaching en persoonlijk ontwikkelingsplan

Locatie: Pop-up Gym Schinkel, Generaal Vetterstraat 31

Trainer: Victoire

 

De vrijheid om je eigen (sport)agenda te mogen indelen heeft namelijk nogal wat voordelen. Lees maar mee.

 

Goede break voor een dag vol energie

Jezelf 8 – of meer – uur per dag, 7 dagen per week concentreren is simpelweg niet mogelijk. Van uren zitten en naar een scherm staren verslapt je concentratie. Er even helemaal uitstappen en je hoofd leegmaken is een bewezen remedie in een druk leven. Maak dus gebruik van het feit dat je je eigen agenda kunt indelen en bespaar niet op uren voor een beetje mindfullness – wat sporten zeker is – om te zorgen dat je optimaal presteert op de uren dat je werkt.

 

Sporten op jouw piek momenten

Iedereen piekt op een ander moment. Als je dit feilloos bij jezelf aan weet te voelen kunnen je gaan voor maximale prestaties. Door gezette kantooruren kan lang niet iedereen sporten op zijn/haar beste uren. Als zelfstandige dit wél. Daarnaast ben je de avonden en ochtenden lekker vrij om te besteden aan jouw onderneming en privé leven!

 

Geen overvolle gym uren

Voor en na kantooruren haast de fitte mens zich snel naar de sportschool/bootcamp les/yogaklas om de dag zo efficiënt mogelijk in te delen. Het resultaat; materialen die bezet zijn en een plek bemachtigen in de les is doorgaans lastiger als een kaartje scoren voor een populair festival. Niet voor de ZZP’er! Hij/zij kan genieten van een zee aan ruimte en is de avonden en ochtenden lekker vrij om aan andere zaken te besteden.

 

Interesse in het ZZP-programma van The Trainers? Neem contact met ons op via: info@the-trainers.nl

 

Tot snel!

#itsalwaysshowtime

 Geef een reactie