Bedrijfstraining

Wij weten als geen ander hoe belangrijk sporten is om helder te kunnen functioneren, om te kunnen excelleren in je dagelijkse leven en vol zelfvertrouwen elke uitdaging te lijf te gaan. Deze kennis passen wij ook toe in onze bedrijfstrainingen. Door samen te trainen zullen jouw medewerkers sterkere teamverbanden vormen en uitgroeien tot zelfverzekerde en gezonde individuen op de werkvloer.

 

The Trainers
We werken met trainers uit verschillende sportdisciplines, van HIIT, tot weightlifting en boxen. Wat jullie voorkeur ook is, wij kunnen een match voor je maken. We werken enkel met gecertificeerde trainers met een enorme drive om jou te helpen. Daarom kunnen we jou vol vertrouwen resultaat beloven.

Onze trainers houden van lesgeven, ontwikkelen zichzelf non-stop en zijn nooit uitgeleerd. Ze willen jouw team graag leren kennen, weten waar zij hun motivatie vandaan halen en hoe we kunnen zorgen dat zij net dat beetje geven. Op deze manier kunnen zij jouw team helpen zichzelf naar een hoger plan te tillen.

Vitaliteitsprogramma
Op zoek naar meer dan alleen training? Wij kunnen je helpen met het samenstellen van een volledig vitaliteitsprogramma. Van training, tot voedingscoaching op individueel en groepsniveau, wij maken een programma op maat.

Onze bedrijfstraining is maatwerk, toegespitst op jouw bedrijf, groot of klein. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

De voordelen
  • Een productiever, gezonder team
  • Teambuilding op regelmatige basis
  • Een fitter team met een betere weerstand
  • Een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
  • Flexibele training opties
  • Ruime keuze in training disciplines
  • Voedingscoaching en diëtist beschikbaar
  • Toegang tot The Trainers app
  • Binnen en/of buiten trainingslocaties
Kom in contact

Foto's

SHOWTIME
PROGRAMMA

Onze Showtime Programma’s zijn op maat gemaakt waardoor jij in staat bent om je beste resultaat ooit te behalen!

Personal Training

Persoonlijke, één-op-één begeleiding, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Mogelijkheid tot binnen en buiten training.

BEDRIJFS
TRAINING

Wij weten als geen ander hoe belangrijk sporten is om te kunnen excelleren in het dagelijkse leven en elke uitdaging te lijf te gaan.

SHOWTIME GROEPSTRAINING

Zoek jij motivatie, flexibiliteit én het gevoel dat je als team traint? Dan zijn de open groepslessen perfect voor jou.