Victoire

Victoire

Trainer

Showtime is voor mij klaar zijn voor elke uitdaging die het leven je voor de voeten gooit. Niet alleen als het aankomt op sport, maar ook in het dagelijks leven. Het is het leven bij de ballen durven grijpen op de leuke en minder leuke momenten. Sinds een paar jaar ben ik fanatiek aan het…

Showtime is voor mij klaar zijn voor elke uitdaging die het leven je voor de voeten gooit. Niet alleen als het aankomt op sport, maar ook in het dagelijks leven. Het is het leven bij de ballen durven grijpen op de leuke en minder leuke momenten.

Sinds een paar jaar ben ik fanatiek aan het Fitnessen en Crossfitten, de motivatie en energie dit mij bracht wil ik graag met anderen delen. Een opleiding tot Personal Trainer was dan ook een logische stap. De mentaliteit en ambitie van The Trainers grepen me meteen, ik voelde me zo welkom dat ik meteen op de Showtime trein ben gesprongen en dit ritje graag voorzet de toekomst in. De sky is the limit hier, voor atleten en trainers!

In al mijn trainingen probeer ik de energie hoog te houden met aandacht voor goede uitvoer en techniek. Dat is niet alleen belangrijk voor je lijf, je kunt ook alleen verder komen als je hier aandacht aan besteed. Mijn passie voor het ‘grovere werk’ komt extra naar voren in de Strength Lessen die ik geef voor The Trainers en in de Showtime Vervolg/Boys programma’s. Hier leer ik mensen omgaan met Barbells en ander ijzer. Verder wil ik iedereen in mijn trainingen naar een hoger plan helpen en breng ik graag een kleine tornado aan energie teweeg.