Rogier

Rogier

Founder & Trainer

Voor mij is The Trainers echt het ultieme gevoel van leven. Na mijn master studie in Australië waar ik het buitenleven met open armen heb ontvangen en het sporten mij heeft geholpen in het behalen van mijn doelen wilde ik dit in Amsterdam voortzetten. Na 2 jaar zelfstandig te hebben gewerkt als personal trainer wilde…

Voor mij is The Trainers echt het ultieme gevoel van leven. Na mijn master studie in Australië waar ik het buitenleven met open armen heb ontvangen en het sporten mij heeft geholpen in het behalen van mijn doelen wilde ik dit in Amsterdam voortzetten. Na 2 jaar zelfstandig te hebben gewerkt als personal trainer wilde ik meer maar wist ook dat mij dit alleen niet ging lukken. Het mooie ‘toeval’ is dat mijn neef Mink sportdocent is en sporter pur sang. Wij wisten het meteen; dit gaan we samen doen!

Mensen zeggen nu veel over de vibe die er heerst; ‘it’s a way of life’ en dat is het ook. We trainen heel hard en fanatiek met elkaar maar gaan ook naar een feestje, en maken erg veel plezier tijdens de trainingen. Sterker nog we organiseren elk jaar voor alle klanten een bootfeest die al bekend is in Amsterdam en omstreken 🙂 Ook dat is het leven. Inspanning & ontsnapping.