Rogier

Rogier

Founder & Trainer

Showtime is voor mij opstaan met een lach. Mensen blij maken, zien groeien en boven zichzelf uit zien stijgen. The Trainers is voor mij een community waar mensen zichzelf kunnen zijn, zich gewaardeerd voelen en durven te zeggen wat ze denken. Showtime is keihard trainen, vallen, opstaan en doorgaan. Showtime is mijn passie, mijn familie,…

Showtime is voor mij opstaan met een lach. Mensen blij maken, zien groeien en boven zichzelf uit zien stijgen. The Trainers is voor mij een community waar mensen zichzelf kunnen zijn, zich gewaardeerd voelen en durven te zeggen wat ze denken. Showtime is keihard trainen, vallen, opstaan en doorgaan. Showtime is mijn passie, mijn familie, vrienden, bedrijf en mijn droom. The Trainers voor altijd!

Voor mij is The Trainers het ultieme gevoel van leven. Tijdens mijn master studie in Australië heb ik heb buitenleven met open armen ontvangen en heeft sport mij geholpen met behalen van mijn doelen. Eenmaal terug in Amsterdam wilde ik dit voortzetten, dus ben ik gaan werken als Personal Trainer. Na twee jaar zelfstandig werken voelde ik dat ik meer dan dat wilde, maar ook dat ik dat niet alleen wilde doen. Het mooie toeval wil dat mijn neef Mink sportdocent en sporter pur sang is. Het was dus meteen duidelijk: dit gaan wij samen doen!

Over de vibe die er heerst, zeggen veel mensen: ‘It’s a way of life’. En dat is het ook. We trainen keihard en fanatiek met elkaar, maar gaan ook graag naar een feestje. Ook tijdens onze trainingen hebben we plezier, dit gaat hand in hand met hard werken en doorzetten. Om dit kracht bij te zetten organiseren we zelfs een bootfeestje voor al onze leden wat al een berucht event begint te worden. Dat is leven; inspanning en ontspanning.