Pascal

Pascal

Trainer

Ik ben Pascal Jansen. Ik ben 24 jaar, geboren in Amsterdam en sinds kort met veel enthousiasme werkzaam bij The Trainers. Tijdens en na mijn studie aan de ROC TOP Sportacademie Amsterdam (CIOS-opleiding) waar ik ondermeer de specialisatie Fitness voor het Fit!vak-diploma heb gedaan, heb ik bij verschillende gerenommeerde sport- en fitnessbedrijven in Amsterdam gewerkt…

Ik ben Pascal Jansen. Ik ben 24 jaar, geboren in Amsterdam en sinds kort met veel enthousiasme werkzaam bij The Trainers.
Tijdens en na mijn studie aan de ROC TOP Sportacademie Amsterdam (CIOS-opleiding) waar ik ondermeer de specialisatie Fitness voor het Fit!vak-diploma heb gedaan, heb ik bij verschillende gerenommeerde sport- en fitnessbedrijven in Amsterdam gewerkt en de nodige ervaring op het gebied van bedrijfstrainingen en personal training opgedaan.
Op dit moment ben ik derdejaars student aan de ALO, Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam.
Het is mooi om mijn kennis en ervaring nu in de praktijk te kunnen brengen bij The Trainers. Ik sta volledig achter de uitgangspunten van dit ambitieuze sport- en fitnessbedrijf: klanten op een positieve manier trainen, coachen, aanmoedigen en grenzen laten verleggen.
Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen mentaal en fysiek sterker te laten worden en helpen invulling te geven aan hun actieve en gezonde levensstijl waarbij voeding ook zeker aandacht krijgt.
Veel plezier dus bij The Trainers!

IT’S ALWAYS SHOWTIME!