Nanou

Nanou

Diëtiste

Showtime is op een ontspannen manier, met veel vreugde, keihard werken om je eigen dromen waar te maken. Daarin laat je je omringen door de support van een hechte groep inspirerende mensen. Bij The Trainers vind je veel fun, maar er wordt vooral keihard gewerkt. Om de trainingen te overleven en voldoende te herstellen is…

Showtime is op een ontspannen manier, met veel vreugde, keihard werken om je eigen dromen waar te maken. Daarin laat je je omringen door de support van een hechte groep inspirerende mensen.

Bij The Trainers vind je veel fun, maar er wordt vooral keihard gewerkt. Om de trainingen te overleven en voldoende te herstellen is goed afgestemde voeding essentieel. Voeding draagt bij aan betere sportprestaties en het behalen van doelen. Bij The Trainers coach ik de deelnemers van het Showtime Programma. Ik geef een voedingsadvies dat speciaal op de doelen van de sporter is afgestemd. Samen zorgen we voor een balans tussen voeding en sport zodat je het beste uit de zes weken Showtime kunt halen!

Jaren geleden begon mijn buik te protesteren tegen de leefstijl die ik toen had. Uiteindelijk ontdekte ik dat ik het gelukkigst werd toen ik echt naar mijn lichaam ging luisteren. Ik paste mijn voeding aan, ging regelmatiger sporten en bouwde de nodige rust en ontspanning in. Deze ontdekkingsreis heeft mij veel kennis op het gebied van voeding gebracht, die ik nu gebruik als diëtist om andere mensen te begeleiden.