Mike

Mike

Trainer

Showtime is voor mij lekker in je vel zitten en dat doe je naar mijn idee alleen maar als je fit bent. Ik hoop dan ook dat je snel eens mee komt trainen met ons geweldige team van trainers en coaches. Samen hard werken, gevarieerd trainen en plezier gegarandeerd. Training geven bij The trainers geeft…

Showtime is voor mij lekker in je vel zitten en dat doe je naar mijn idee alleen maar als je fit bent. Ik hoop dan ook dat je snel eens mee komt trainen met ons geweldige team van trainers en coaches. Samen hard werken, gevarieerd trainen en plezier gegarandeerd.

Training geven bij The trainers geeft mij altijd een hoop energie en plezier. Er hangt een goed vibe tijdens de lessen en ik zorg ervoor dat mijn trainingen gevarieerd en op niveau zijn, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn persoonlijke doelen kan behalen, of je nou kiest voor Personal of Small Group Training, er moet ruimte zijn voor jouw eigen ontwikkeling. Ook hoop ik dat iedereen net zoveel plezier in sporten heeft als ik ervaar wanneer ik train.

Bij The Trainers geef ik nu al enige tijd Showtime Groepstrainingen en bedrijfstrainingen. Voordat ik lesgaf bij The Trainers deed ik zelf mee aan verschillende trainingen om fit te blijven voor het surfen. Zo ken ik Mink en Rogier. Naast mijn werk als gymdocent op een Amsterdamse Middelbare school geef ik nu dus training bij The Trainers.

It’s always showtime!