Kim

Trainer

“Its always showtime”, oftewel op zijn Amsterdams; niet lullen maar poetsen. Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met verschillende sporten. Op mijn 18e ben ik begonnen met uitoefenen van een vechtsport kickboksen. In Thailand heb ik 2 maanden in een kamp intensief getraind en daar alle fijne kneepjes van het traditionele…

“Its always showtime”, oftewel op zijn Amsterdams; niet lullen maar poetsen.

Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met verschillende sporten. Op mijn 18e ben ik begonnen met uitoefenen van een vechtsport kickboksen. In Thailand heb ik 2 maanden in een kamp intensief getraind en daar alle fijne kneepjes van het traditionele Thaiboksen mee gekregen. Doorzettingsvermogen, concentratie, discipline en honderd procent geven. Dat heb ik altijd van mijn eigen trainer geleerd en dit wil ik ook overbrengen aan anderen.

Als je met mij traint, moet je je borst nat maken. Ik zal altijd proberen het uiterste in je naar boven te halen. Daarnaast zal ik altijd door blijven hameren op techniek. Bij de techniek begint het, als je goed wil leren kickboksen zul je bij het begin moeten beginnen. Techniek gaat boven alles.