Jaap

Jaap

Showtime programma

De resultaten uit mijn eigen trainingen waren zeer matig en ik vond het, zonder zichtbaar resultaat, lastig om gemotiveerd te blijven. Ik heb toen besloten om te beginnen met een showtime programma van The Trainers en was “hooked” na de eerste training! Deze mannen kunnen écht motiveren en het groepsgevoel zorgt ervoor dat je een…

De resultaten uit mijn eigen trainingen waren zeer matig en ik vond het, zonder zichtbaar resultaat, lastig om gemotiveerd te blijven. Ik heb toen besloten om te beginnen met een showtime programma van The Trainers en was “hooked” na de eerste training!

Deze mannen kunnen écht motiveren en het groepsgevoel zorgt ervoor dat je een “stok achter de deur” hebt. Je merkt al snel dat je sterker wordt en door de variatie blijft iedere sessie een uitdaging.

Met het voedingsadvies/coaching van voedingsdeskundige Richelle Buitelaar is de cirkel rond en ga je echt bewuster om met eten. Door mijn werk bij een wijnimporteur kom ik veel in aanraking met lekker eten en drinken, daarom was het belangrijk voor mij om inzicht te krijgen in mijn eetgewoontes. Ik eet nu echt anders maar zeker niet minder lekker!

Door The Trainers sta ik nu lichter en fitter in het leven en leg de lat zelfs steeds hoger! #itsalwaysshowtime

Lichaamsgewicht: 75.5kg naar 71.7kg = -3,8kilo
Vet percentage: 25% naar 21.9%= -3,1%