Froukje

Froukje

trainer

Voor mij is yoga niet zweverig maar juist een manier om dichter bij mezelf te komen. En wie wilt dat nu niet? Naast dat yoga goed is voor je lichaam is het ook goed voor je geest. Een goede balans is hier essentiëel: uit je hoofd en in je lichaam! Tijdens mijn les, een Vinyasa…

Voor mij is yoga niet zweverig maar juist een manier om dichter bij mezelf te komen. En wie wilt dat nu niet? Naast dat yoga goed is voor je lichaam is het ook goed voor je geest. Een goede balans is hier essentiëel: uit je hoofd en in je lichaam!

Tijdens mijn les, een Vinyasa Flow, verbinden we onze adem met beweging. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is yoga voor iedereen. Ja, maar ik ben echt een stijve hark, en kan dus geen yoga, bestaat niet! Yoga pas je namelijk aan aan jouw lichaam, en niet andersom. Elk lichaam is anders en het doel is ruimte creëren, in je lichaam en in je hoofd. Dus ik nodig iedereen uit om lekker met mij te komen flowen.

Ik ben Froukje en woon in Amsterdam met mijn vriend, hond en kat. Ik deed al langer yoga maar het was pas toen ik begon te werken bij Delight Yoga dat ik mij er echt in ben gaan verdiepen. Ik werkte in de mode maar dit leven begon mij steeds meer tegen te staan, ik was niet happy en besloot het roer helemaal om te gooien. Ik begon bij Delight met het studeren van Ashtanga Yoga, kort daarna vertrok naar India voor een Hatha Yoga training. Inmiddels ben ik zelfs klaar met mijn Vinyasa training bij Yagoy in Amsterdam.

Yoga brengt mij zoveel, het belangrijkste is liefde voor mezelf, en daarmee ook voor andere en eigenlijk voor het leven op zich! Het is eigenlijk gewoon een levensleer en het houdt niet op, ik leer nog elke dag bij. In eerste instantie begon ik met yoga voor mijn eigen verdieping maar het delen is toch wel de kers op de taart. Het is namelijk zoveel meer dan een beetje stretchen! Als ik hier ook maar een beetje van mee kan geven dan is wat mij betreft het cirkeltje rond.